Zwitserse Witte Herder Kennel Crystal Moon  sinds 1996 Berger Blanc Suisse White Swiss Shepherd Dog  pups puppies rashond raad van beheer Breeze import honden dekreuen rasvereniging rasclub rzwh werkhoond
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Photo Lex Iding for Crystal Moon

Wij hebben op dit moment geen pupjes maar wel al een aantal mooie combinaties in gedachten voor later dit jaar en/of begin volgend jaar. Wij hopen dat onze dromen zullen uitkomen maar soms is het afhankelijk van een aantal factoren of een combinatie door kan gaan! Op de PLANNING pagina vindt u onze puppyplannen! 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

© 2015 Lex Iding voor Crystal Moon

 
 

Wij fokken volgens de richtlijnen van de erkende rasvereniging en de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.
Onze pupjes worden in de huiskamer geboren waar zij ook hun vaste slaapplaats hebben zodat ze optimaal in aanraking komen met allerhande dagelijkse geluiden en bezigheden! Daarnaast besteden wij ruime aandacht aan allerlei aspecten van de socialisatie zodat onze pupjes optimaal gesocialiseerd naar hun nieuwe baasjes kunnen verhuizen.

Neem ook gerust een kijkje op de sites van ons O nestje om een impressie te krijgen van de eerste 8 weken in het leven  van een Crystal Moon pupje >> O-NESTJE

Wij werken niet met een wachtlijst, pas na een bevestigde dracht plaatsen wij mensen op de geļnteresseerden-lijst uiteraard na het uitwisselen van de nodige informatie.

 
 
                                                               
                                                                        ©  2000-2021 Y. Philippi  Do not use or reproduce anything from the Crystal Moon website without written permission