Zwitserse Witte Herder Kennel Crystal Moon  sinds 1996 Berger Blanc Suisse White Swiss Shepherd Dog  pups puppies rashond raad van beheer Breeze import honden dekreuen rasvereniging rasclub rzwh werkhoond
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Photo Lex Iding for Crystal Moon

CRYSTAL MOON'S U-NIQUE NESTJE


HOERAAAAA!!! Nieuw Crystal Moon's puppygeluk is op 10 mei geboren, maar liefst 12 pups zagen het spreekwoordelijke levenslicht. Kaya en Rastus werden de ouders van 4 reutjes en 8 teefjes. Er zullen zowel langstok als stokhaar pupjes in dit nest zitten, rondom  5 weken kunnen we met zekerheid zeggen welke pup, welke vachtlengte heeft.

Voor iedereen die het leuk vindt onze pupjes te volgen maken we van elke nieuwe week een update. Klik op een van de linken onder de foto.

  

 

OUDERS

 

GEBOORTE

 

WEEK 1

 

WEEK 2

 

WEEK 3

 

WEEK 4

 

WEEK 5

 

WEEK 6

 

WEEK 7

 

WEEK 8

 

 
 

Wij fokken volgens de richtlijnen van de erkende rasvereniging VZWH en de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.
Onze pupjes worden in de huiskamer geboren waar zij ook hun vaste slaapplaats hebben zodat ze optimaal in aanraking komen met allerhande dagelijkse geluiden en bezigheden! Daarnaast besteden wij ruime aandacht aan allerlei aspecten van de socialisatie zodat onze pupjes optimaal gesocialiseerd naar hun nieuwe baasjes kunnen verhuizen. Uiteraard worden onze pups voorzien van een ID chip, zijn onze pupjes in het bezit van een officiŽle stamboom en een DNA profiel als bewijs dat de ouders ook daadwerkelijk de ouders zijn.

Neem ook gerust een kijkje op de sites van ons O nestje om een impressie te krijgen van de eerste 8 weken in het leven  van een Crystal Moon pupje >> O-NESTJE

Mocht u interesse hebben in een Crystal Moon pupje dan kunt u contact opnemen voor meer informatie.

 
 
                                                               
                                                                        ©  2000-2021 Y. Philippi  Do not use or reproduce anything from the Crystal Moon website without written permission