Zwitserse Witte Herder Kennel Crystal Moon  sinds 1996 Berger Blanc Suisse White Swiss Shepherd Dog  pups puppies rashond raad van beheer Breeze import honden dekreuen rasvereniging rasclub rzwh werkhoond
 

 

 

 

 

   
 

Voor het huidige of eerstvolgende nestje kunt u een kijkje nemen op onze site met puppynieuws. Daarnaast dromen we vaak al lang van te voren van een bepaalde combinatie en hopen dat deze dromen uitkomen.

Onze toekomstplannen staan hieronder vermeld, het kan altijd gebeuren dat iets bijzonders op ons pad komt in de tussen liggende periode waardoor we onze plannen bijstellen. Uiteraard maken we dat dan natuurlijk ook altijd weer vol trots bekend op deze site.

 Medio 2020 hopen we ook het eerste nestje van Jade te mogen verwelkomen. Inmiddels hebben we een geweldige reu op het oog die we later bekend zullen maken. Wel kan ik verklappen dat we zowel stokhaar pups and langstokhaar pupjes verwachten.
 

     

 

 

 

   

'JADE'

 

VF IMPERIAL GEM OF JADE

     

 
     
STAMBOOM VAN JADE

   VF Maximus's Polar Bear 

  Tate's Maximus   Sir Samuel Spencer Shute
  Miss Silver Belle Spencer Shute
  Sadie von Wohlen Heidi   Cody of Cottenwood
  Cheyenne of Cottonwood
   VF Mahealani vom Heavenly Clouds   Zorro Blanco II   Polo Alvarez
  Catrina Tapia Romero
  VF Skye's Blue Thunder   Ardtalamcu Sno' on Nevis
  Sadie von Wohlen Heidi
 

Wij fokken volgens de richtlijnen van de erkende rasvereniging RZWH en de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.
Onze pupjes worden in de huiskamer geboren waar zij ook hun vaste slaapplaats hebben zodat ze optimaal in aanraking komen met allerhande dagelijkse geluiden en bezigheden! Daarnaast besteden wij ruime aandacht aan allerlei aspecten van de socialisatie zodat onze pupjes optimaal gesocialiseerd naar hun nieuwe baasjes kunnen verhuizen .

Neem ook gerust een kijkje op de sites van ons O nestje om een impressie te krijgen van de eerste 8 weken in het leven van een Crystal Moon pupje >> O-NESTJE

Mocht u interesse hebben in een Crystal Moon pupje dan kunt u contact opnemen voor meer informatie.
 

Door de wetgeving waarbij pups pas op een leeftijd van 15-16 weken naar het buitenland mogen verhuizen na een rabiŽsvaccinatie en 21 dagen incubatietijd, hebben wij helaas moeten besluiten geen pupjes meer naar het buitenland te laten verhuizen.
 
 

Af en toe zijn wij op zoek naar een permanent pleeggezin zodat het voor mijn kennel mogelijk blijft interessante en belangrijke bloedlijnen te behouden zonder de honden tekort te doen en ze een optimaal fijn hondenleven te bezorgen met alle aandacht en liefde die ze nodig hebben. GeÔnteresseerden die het leuk vinden om het fokken van dichtbij mee te maken maar zelf geen fokaspiraties hebben kunnen voor meer informatie contact opnemen per MAIL voor verdere informatie.

 

 

                                                               
                                                                        ©  2000-2017 Y. Philippi  Do not use or reproduce anything from the Crystal Moon website without written permission