Zwitserse Witte Herder Kennel Crystal Moon  sinds 1996 Berger Blanc Suisse White Swiss Shepherd Dog  pups puppies rashond raad van beheer Breeze import honden dekreuen rasvereniging rasclub rzwh werkhoond
 

 

 

   
 


 

~ JADE & YARI ~


Jade komt uit Amerika en heeft daardoor een voor ons ras bijzondere bloedlijn en ook de reu Yari heeft geen alledaagse bloedlijn. Ik ben de eigenaar van Yari dan ook erg dankbaar voor deze samenwerking om onze kanjers samen een nest te laten krijgen. Uit deze combinatie verwachten we uitsluitend langstok pupjes.

Om het juiste dektijdstip te bepalen zijn we met Jade al op dag 9 voor een Immulite progesterontest naar de dierenkliniek gegaan, wat resulteerde in een nog hele lage waarde van 1.14 ng/ml. Rondom een waarde van 5 is de ovulatie en rondom 10 ng/ml is ze dekrijp. We hebben maar liefst 5x bloed moeten laten prikken voor ze op dag 15 op 10.1 ng/ml stond maar toen wel gelijk een perfecte uitkomst. Later die middag zijn we naar Koewacht gereden waar mooie Yari al gretig op zijn date stond te wachten. Het duurde dan ook niet lang en de dekking was een feit. De volgende dag hebben beiden nogmaals een date gehad en begint nu ook het spannende wachten met hopelijk mooi nieuws na de echo over ongeveer 4 weken. Ook dit nest wordt volgens de regels van de rasvereniging en kennelclub gefokt. We duimen heel hard voor pupjes rondom de jaarwisseling.
 

     

 
     

VF IMPERIAL GEM OF JADE

 

SECRET DIAMOND YARI VOM TRAUM

HD-A | ED-Vrij | MDR1 +/+ | DM N/DM | Rug Vrij | 
MH N/N | HUU N/N |Hypofysaire Dwerggroei N/N

 

HD-A | ED-Vrij | MDR1 +/+ | DM N/N | Rug Vrij |
MH N/N | HUU N/N | Hypofysaire Dwerggroei N/N

     
     
STAMBOOM VAN DE  PUPJES

  Secret Diamond Yari vom Traum

  Bailots Oswald   Freantaceda Zeus' at Bail
  Bailots Charm
  Quicksands Pandemonium v Traum   Surefire Special Forces
  Anna-Angie vom Haus Calanda
  VF Imperial Gem of Jade   VF Maximus's Polar Bear   Tate's Maximus
  Sadie von Wohlen Heidi
  VF Mahealani vom Heavenly Clouds   Zorro Blanco II
  VF Skye's Blue Thunder
 

UPDATE 1: We hebben mooi nieuws, Jade en Yari verwachten rondom de jaarwisseling langstok pupjes, wat zijn we hier ontzettend blij mee!
 

UPDATE 2: Dag 57 van de dracht, het gaat heel goed met Jade, rond en gezond laten we maar zeggen. Ondanks dat we alles uit de kast moeten trekken om haar te laten eten groeit ze gestaag en is er van haar slanke lijn niks meer over. Foto's zijn van dag 51 dus een kleine week geleden. We zijn in spannende afwachting tot de geboorte, haar flanken zijn al ingedaald, we meten haar temperatuur nu elke dag maar voor nu is alles nog rustig!
 

UPDATE 3: HOERAAAAA de Nieuwjaars pupjes zijn geboren, neem een kijkje op de puppy pagina of klik hier.
 
 
 

Af en toe zijn wij op zoek naar een permanent pleeggezin zodat het voor mijn kennel mogelijk blijft interessante en belangrijke bloedlijnen te behouden zonder de honden tekort te doen en ze een optimaal fijn hondenleven te bezorgen met alle aandacht en liefde die ze nodig hebben. Wij zoeken voor onze honden mensen bij wie de hond een deel van het gezin is, mensen die actief met de hond bezig willen zijn en dus ook bereid zijn verschillende honden/gehoorzaamheidscursussen te volgen en daar ook de tijd voor hebben, binnen een acceptabele straal van Veldhoven wonen en bij voorkeur ervaring hebben in het opvoeden van een hond.

Geļnteresseerden die het leuk vinden om het fokken van dichtbij mee te maken kunnen voor meer informatie contact opnemen per MAIL voor verdere informatie.

 

                                                               
                                                                        ©  2000-2022 Y. Philippi  Do not use or reproduce anything from the Crystal Moon website without written permission