Zwitserse Witte Herder Kennel Crystal Moon  sinds 1996 Berger Blanc Suisse White Swiss Shepherd Dog  pups puppies rashond raad van beheer Breeze import honden dekreuen rasvereniging rasclub rzwh werkhoond
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 HOERAAAAAA !!! DE KERSTPUPJES VAN REEVA EN FENDER ZIJN GEBOREN!!

Exact zoals bij haar vorige nestje was Reeva op dezelfde dag dekrijp (dag 12), werd op dezelfde dagen gedekt en beviel ook op exact dezelfde dag (dag 62), zelfs de dag begon zoals de vorige keer. Zo was er nog niks aan de hand, zo had ze dezelfde temperatuursdaling van 36.7C als laagste waarde en zo diende de bevalling zich aan met als enige verschil dat er deze keer 5 pupjes werden geboren. Vijf flinke pups, mooi verdeeld in 2 reutjes en 3 teefjes. We zijn super blij met onze vijf-ling!

Inmiddels zijn we een paar dagen verder, groeien de pups als kool en eet Reeva weer gretig alles wat haar voorgeschoteld wordt en dat is aan de gewichtjes van de pups te zien. Vallen pups de eerste dagen meestal wat af, deze 5 kanjers niet, Al na een paar uur hoorde ik de 'klokkende' drinkgeluidjes als teken dat de melkgift meteen goed op gang was gekomen met erg tevreden pupjes als gevolg. Ook geven wij de pupjes op dag 1, 3, 5 en 7 probiotica ter ondersteuning van een goede darmflora. Een goed begin is het halve werk!

Mamma Reeva is weer helemaal in haar element met haar kroost, ze verlaat de werpkist alleen als ze even naar buiten moet of om te eten om daarna weer snel bij de pups te gaan liggen om te voeden en wordt er ook flink op los gepoetst!

De geboortemelding richting de rasvereniging en de Raad van Beheer is gedaan en zoals het er nu naar uitziet zijn alle stamboomnamen goedgekeurd.

REUTJES:
Crystal Moon's Vagabond Vandal
Crystal Moon's Vibrant Fabulous Me

TEEFJES:
Crystal Moon's Very Beautylicious
Crystal Moon's Va-Va-Voom Vamp
Crystal Moon's Velvet Fury on Fire

De gewichten worden dagelijks gemeten en zullen wekelijks worden vermeld!
 
GESLACHT KLEUR BANDJE DAG 1 DAG 2
REU GROEN 670 gram 720 gram
REU BLUE 530 gram 590 gram
TEEF PINK 600 gram 680 gram
TEEF ORANJE 540 gram 600 gram
TEEF LILA 520 gram 590 gram

Hieronder van elk pupje een mooi kerstportretje en wij wensen iedereen geweldig fijne Kerstdagen! Onze Witte Kerst kan in ieder geval niet meer stuk. Op alle pupjes wacht overigens al een fijn warm mandje als ze over 8-9 weken mogen uitvliegen. Ik ben alleen nog op zoek naar een permanent pleeggezin voor een pupje uit dit nest dat aan onze kennel verbonden zal blijven.
 


DE JONGENS
DE MEISJES

<< DRACHT

 

WEEK 1 >>

 
                                                               
                                                                          2000-2022 Y. Philippi  Do not use or reproduce anything from the Crystal Moon website without written permission