Zwitserse Witte Herder Kennel Crystal Moon  sinds 1996 Berger Blanc Suisse White Swiss Shepherd Dog  pups puppies rashond raad van beheer Breeze import honden dekreuen rasvereniging rasclub rzwh werkhoond
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 De eerste week is voorbij gevlogen, wat een heerlijke week. Totaal probleemloos. Mamma Reeva heeft op een enkele nawee met wat graafneigingen nergens last van gehad. Gelukkig had ze ook gelijk weer een goede eetlust en daardoor konden de pups zich tegoed doen aan een overvloedige 'melkbar'. Dat is ze aan te zien en ook in de gewichten zien we dat terug. Gebruiken we 10 dagen als richtlijn om het geboortegewicht te verdubbelen, deze dikzakjes hebben dat streven allemaal gehaald maar dan in slechts een week!

Reeva laat maar weer eens zien dat het moederschap haar echt ligt. Ze doet het geweldig, poetst er flink op los en we hebben dan ook geen vieze billen gezien tot nu toe, daarnaast zorgt ze dat ze op tijd gevoed worden maar vindt het ook fijn om gewoon weer lekker naar buiten te gaan of samen tv te kijken ;)

Ik heb tot nu toe nog bij haar geslapen maar eigenlijk zonder reden want op een enkele keer na hoef ik echt niks te doen. Af en toe ligt een pupje helemaal verdwaald wat te piepen terwijl zij de anderen aan het voeden is, en dan kijkt ze me echt aan met een blik van "zou je die niet eens bij mij leggen", slimme hond die ze is want ja uiteindelijk doe ik het wel. De pupjes hebben hun oogjes en oortjes nog niet open dus kan me voorstellen dat de werpkist dan toch iets te groot is om op de tast mamma snel te vinden. Dit weekend ga ik weer proberen in mijn eigen bed te slapen. Uiteraard met de puppycam op de werpkist gericht dus kan alles prima volgen als het moet!

Kortom een perfecte week van dik genieten!

Onderstaand het gewichtenoverzicht en we zijn dus dik tevreden. Inmiddels hebben ze andere bandjes omgekregen dus 2 pupjes hebben een kleurwissel gehad:

GESLACHT KLEUR BANDJE GEWICHT WEEK 1
REU ROOD 520 gram 1100 gram
REU GROEN 570 gram 1180 gram
REU BLUE 500 gram 1070 gram
TEEF FUCHSIA/GEEL 530 gram 1110 gram
TEEF ROZE 490 gram 1140 gram
TEEF LILA 470 gram 1030 gram
TEEF PINK RUIT/CARAMEL 540 gram 1170 gram
TEEF ORANJE 550 gram 1120 gram

Veel plezier met het bekijken van de foto's en hopelijk tot volgende week!


Trotse Reeva Tevreden samen slapen
Al zittend voeden
Onderste boven drinken kan heel erg goed Alle pupjes zijn voorzien van een tepel
Elke dag even op de weegschaal lekker verder slapen
Zachte kussentjes Prinsheerlijk mandje
4 of een rij Knus samen
Tijdens de schoonmaak in een mandje Lig lekker zacht
Uitbuiken Bedolven
Dikkopjes Tevreden snurken
Tot volgende week

 


<< GEBOORTE

TERUG

WEEK 2 >>

 
                                                               
                                                                          2000-2020 Y. Philippi  Do not use or reproduce anything from the Crystal Moon website without written permission